close
Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velünk a kapcsolatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekünk és visszahívunk.
Telefon: 06 30 790 6596 E-mail: info@speedfitness-studio.hu
 • Speedfitness
 • Szépség

   Speedfitness jótékony hatásai! Mi is az a Speedfitness?

   Hogyan működik? Milyen egy edzés?

   Az elektromos izomstimuláció (EMS) sokaknak már nem ismeretlen fogalom. Az orvosi rehabilitációban alkalmazott módszerekkel, sportsérülések, balesetek, esetleg izom-bénulással járó állapotok utáni regenerációban találkozhattunk vele. Az izület kímélő izomerősítésben, a természetes alakformálásban és a zsírégetésben tapasztalható kedvező hatásai miatt a fitnesz világ hamar átvette a sikeres technológiát. A Speedfitness néven ismerté vált gép újdonsága abban rejlik, hogy csupán egy 20 perces edzésprogrammal képes helyettesíteni a hagyományos (jóval időigényesebb és több gépet is felölelő, súlyzós stb.) edzőtermi testedzést.

   A gép úgy működik, hogy gyengéd elektromos impulzusokkal (kis erősségű váltoárammal) stimulálja az izmainkat, a testizomzat 90%-át vonja be a munkába, ezért rendkívül intenzíven hat a teljes testünkre. Eredetileg az űrkutatásban használt, a gravitáció hiányában leépülő izomzatok stimulálására kitalált módszer volt, majd az élsportolók használták a minél gyorsabb izomnövelés érdekében, de ezzel párhuzamosan még fontosabb szerepe lett a rehabilitációban. A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az első EMS készülékeket, melyeket már a szabadidős sportok területén is használni kezdtek, a mindenki számára fontos célok eléréséhez, úgy mint a karcsusítás és az izomfejlesztés. Magyarországon a 2012-es évben robbanásszerűen lett sikeres edzésforma és azóta is előszeretettel használják minden területen. A széles körben való elterjedése bizonyítja, hogy egy tudományosan alátámasztott és kiváló hatékonysággal működő gépről van szó, mely a személyi edzés egy magasabb szintjét képviseli.

   Az edzés egy speciálisan a géphez kifejlesztett ruházatban zajlik, melyet a vendégnek fel kell venni. A ruházat alatt egy pamut aláöltözetre lesz szükség (melyet szintén biztosítunk). A speciális öltözet és a bőrünk között a víz lesz a közvetítő közeg, ha száraz a ruházat nem érezzük az elektromos impulzusokat a bőrünkön és az izmainkban sem, ezért fontos a ruházat benedvesítése. Az un. “vizezés” sokszor okoz meglepetést a vendégeknek, de amint az edzés elkezdődik a nedvességet nem fogjuk érezni. Arra viszont készülni kell, hogy az átöltözésre külön időt kell szánni, illetve váltás fehérnemű szükséges lehet. Edzés közben az edzőnk segítségével különböző gyakorlatokat hajtunk végre, tehát folyamatosan tornázunk. Az edzés során minden izomcsoportot átmozgatunk, ezalatt a gép folyamatosan működésben van és stimulálja az izmainkat. Az első (edző) program lejártát követően a levezető programra kapcsolunk és könnyed kocogás mellett befejezzük az edzést. Egészségünkre!

   A gépen eltöltött idő 20-25 perc, melyben benne van a levezetés azaz a “nyújtás” is. Elsőre azt gondolná az ember, hogy ez az idő semmire nem elég, ami alapból igaz is lenne, de nincs ez így a Speddfintess géppel. A gyorsaság itt nem jelenti a hatékonyság csökkenését! Az edzés intenzitásában és mennyiségében nincs határ – csakis a saját teherbíró képességünk szabhatja meg a korlátokat! Ezért vagyunk mi edzők, hogy kitartást és motivációt adjunk a célok elérésében és így átlépjük azokat a korlátokat!

   Amit az edzés segítségével együtt gyorsabban elérhetünk:

   • látható és mélyen fekvő izmok átmozgatása, fejlesztése,
   • zsírégetés, testsúly-csökkentés
   • váz izomzat erősítése (pl. gerinc és derék problémák esetében)
   • mélyizomzat fejlesztése (pl. szülés utáni hasizom visszaépítése, gátizomzat regeneráció)
   • kötőszöveti keringést javító hatása, anyagcsere fokozása (anti-cellulit hatás)
   • izomerő és állóképesség növekedése
   • formás “izmos” testkontúr kialakítása
   • általános közérzet javulás 🙂

   Kipróbálnád? Esetleg bérletet is vennél? Akciók és információkat az árakról ide kattintva találsz.

   Vissza

   További bejegyzéseink

   2021
   október
   01

   SpeedFitness bejelentkezési és lemondási feltételek

   2021 október 1 napjától, életbe lép a házirend, amiben a sport órára való bejelentkezési és lemondási szabályokról és egyéb hasznos információkról olvashattok.

   Tovább
   2021
   szeptember
   25

   Manikűr & Pedikűr Lénával, új szolgáltatás nálunk Buda központjában!

   A kezek, körmök és lábak sokmindent elárulnak. Sugározzák az ápoltságunkat. Válassz új szolgáltatásaink közül és szépülj nálunk a Speedfitness és Szépség Stúdióban buda szívében a 12. kerületben!

   Tovább
   2021
   június
   29

   Egy új hely Buda központjában, megnyitottunk a 12. kerületben!

   Itt összegyűjtöttük Neked, milyen szolgáltatásokkal várunk új Stúdiónkban a 12. kerületben!

   Tovább
   2021
   május
   08

   Személyi edzés hatékonyan!

   Ha szeretnél egy vírus biztos helyet, ahol csak Te edzel, akkor jó helyen jársz!

   Tovább
   2021
   május
   08

   Speedfitness jegyárak és bérlet akciók

   Kedvezményes próbajegy, olcsó bérlet árak! Nyitási akciók és hasznos információk!

   Tovább
   2021
   május
   04

   Miért válaszd Ritát?

   Szollás Rita sportedző és speedfitness tréner vagyok, a SpeedFitness Stúdió megalapítója, ha kívácsiak vagytok rám, itt olvashattok rólam!

   Tovább

   Helyszín, elérhetőség

   Stúdiómat a 2021-es év elején nyitottam meg, szerettem volna egy BIZTONSÁGOS, CSALÁDIAS hangulatú kis zugot, ahova még akkor is lehet járni edzeni és szépülni amikor a zsúfolt, nagy létszámú, forgalmas helyeket, szalonokat jobb elkerülni!

   Városközponti elhelyezkedése miatt, könnyen elérhető mindenki számára, olyan forgalmas csomópontok is, mint a Déli pu. és a Széll Kálmán tér is séta távolságra vannak. Az utcában mindkét oldalon parkolók biztosítják az egyszerű megközelítést.

   Aki csak áthalad a környék fő útvonalain, - Alkotás utca, Krisztina krt. Margit körút, Attila út - akár munkába menet-jövet is beugorhat hozzám! Célom a kis létszámú vendégkör gyors és hatékony kiszolgálása.

   • 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc u. 4.
   • Speedfitness / Rita: 06 30 790 6596
   • Manikűr&Pedikűr / Léna: 06 70 249 0277
   • Email: info@speedfitness-studio.hu
   Jelentkezz most