close
Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velünk a kapcsolatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekünk és visszahívunk.
Telefon: 06 30 790 6596 E-mail: info@speedfitness-studio.hu
  • Speedfitness
  • Szépség

      Adatvédelmi irányelvek

      Kedves Vendégeink! Kérjük, figyelmesen olvassák el az alábbiakat:

      Adatkezelési Szabályzattal kapcsolatos irányelvek:

      A jelen adatkezelési tájékoztató célja, hogy egységesen, értelmezhetően és áttekinthetően szabályozza a Szollás Rita egyéni vállalkozó asz: 57534837-1-43, és Opavszki Léna egyéni vállalkozó asz.: 57139597-1-43 (továbbiakban együtt: Szolgáltató) által a 1124 Budapest, Schwartzer Ferenc utca 4. sz. alatt üzemeltetett SpeedFitness és Szépség Stúdiót (a továbbiakban: Stúdió) működése során az adatkezelést, ezáltal megvalósítva a hatályos magyar jogszabályoknak teljes mértékben megfelelő üzleti eljárást.

      A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek (a továbbiakban: Infotv.), az egyéb jogszabályoknak, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően, valamint az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat (GDPR szabályokat) is figyelembe véve járjon el.

      A Szolgáltató az alábbiakban tájékoztatja Vendégeit az adatkezelést érintő, az Infotv.-ben meghatározott lényeges tényről:

      1. AZ ADATKEZELŐ:

      A Stúdióban történő személyes regisztráció során felvett adatok kezelője a Szolgáltató.

      1. A KEZELT ADATOK KÖRE (személyes adatok):

      2.1. A Stúdióban történő személyes regisztráció során felvett adatok: név, születési idő, email cím, telefonszám. A Szolgáltató jelen Szabályzatban foglalt adatkezelése a Vendég által megadott összes adatra kiterjed.

      2.2. A honlapon, azaz www.speedfitness-studio.hu történt kapcsolatfelvételi űrlap használata során, felvett adatok: a Vendég neve, e-mail címe és mobiltelefonszáma.

      1. AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA:

      A Vendégek saját hozzájárulása (Infotv. 5. § (1) a) pont).

      1. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA:

      4.1. A regisztráció és a kapcsolatfelvétel során felvett adatok tekintetében az adatkezelés célja kettős, egyrészről a Szolgáltató szolgáltatásainak megfelelő biztonsági és minőségi standardok melletti nyújtása. E körben a név, a születési idő megadása. Másrészről a telefonszám és email cím vonatkozásában a vendéggel történő, azonnali kapcsolatfelvétel a cél (például elveszített bérlet, illetéktelen személy általi belépés gyanúja, stb.) biztosítása érdekében szükséges. Az adatokat az adatkezelő a kizárólag a fenti célok eléréséhez szükséges mértékben, a személyes adatok védelméről szóló törvénynek és az adatkezelési tájékoztatónak megfelelően bizalmasan kezeli; azokat harmadik személy vagy szervezet részére nem adja ki, illetőleg nem teszi hozzáférhetővé.

      1. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA:

      5.1 Az Ön adatait a Szolgáltató mindaddig kezeli, ameddig Ön Stúdiónk Vendége, vagy amíg, a hozzájárulását a fentiekhez vissza nem vonja.

      5.2 A Stúdiókban történő személyes regisztráció során felvett adatok törlésre kerülnek, ha a Vendég nem kívánja többet igénybe venni a  szolgáltatásokat, vagy kifejezetten kéri az adatai törlését. Ha másképpen nem rendelkezik, akkor a kitöltött regisztrációs adatlapokat a Szolgáltató 6 hónapig őrzi meg.

      1. A KEZELT ADATOK KÖRE (weboldal böngészése során):

      6.1 „SÜTIK” és „COOKIE” használatának célja és mértéke

      Ezek az anonim látogatóazonosítók olyan egyedi – azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas – jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. A honlap látogatása során a Szolgáltató nem rögzíti a felhasználó személyes adatait, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik, kizárólag a látogató gépének felismerésére alkalmas.

      A sütik olyan kisméretű fájlok, melyek betűket és számokat tartalmaznak. A „süti” a webszerver és a felhasználó böngészője közötti információcsere eszköze. Ezek az adatfájlok nem futtathatók, nem tartalmaznak kémprogramokat és vírusokat, továbbá nem férhetnek hozzá a felhasználók merevlemez-tartalmához.

      A sütik használatának célja a weboldal látogatóinak megkülönböztetése és a böngészési tevékenység rögzítése, annak érdekében, hogy a Szolgáltató számára különböző programokon keresztül információt nyújtson ( pl: Google Analitika). Ezek a programok az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. Vannak cookie-k, amelyek az oldal működéséhez elengedhetetlenek, és vannak, amelyek teljesítményt illetve felhasználói élményt növelnek, így járulnak hozzá a Szolgáltató weboldalának professzionális megjelenítéséhez.

      6.2 „SÜTIK” és „COOKIE” használatának elfogadása

      A weboldal látogatása során Ön hozzájárul a sütik és cookie jelen szabályzatban rögzített használatához és beleegyezik a fent leírt adatgyűjtésbe. Amennyiben a cookie-k, sütik elhelyezéséhez Ön nem járul hozzá, abban az esetben kérjük, hagyja el a Szolgáltató honlapját. Ha látogatása során Ön mellőzi a cookie-k használatát, tudnia kell, hogy a néhány funkció és oldal egyes elemei nem fognak az elvártaknak megfelelően működni.

      1. EGYEBEK

      7.1. Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Az esetleges változásokról kellő időben értesíti az ügyfeleket. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését. Az adatokat minden esetben az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja és (2) bekezdés a) pontja alapján kezeli.

      7.2. Szolgáltató biztosítja Vendégei személyes adatainak védelmét és információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Szolgáltató a tudomására jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezeti intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Szolgáltató harmadik személynek semmilyen személyes adatot és információt nem szolgáltat, kivéve az ügyfél kifejezett kérése vagy engedélye mellett kizárólag az engedélyezett mértékben és cél érdekében.

      Amennyiben kérdés merülne fel az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, úgy kérem írjon nekünk az info@speedfitness-studio.hu e-mail címre.

      Helyszín, elérhetőség

      Stúdiómat a 2021-es év elején nyitottam meg, szerettem volna egy BIZTONSÁGOS, CSALÁDIAS hangulatú kis zugot, ahova még akkor is lehet járni edzeni és szépülni amikor a zsúfolt, nagy létszámú, forgalmas helyeket, szalonokat jobb elkerülni!

      Városközponti elhelyezkedése miatt, könnyen elérhető mindenki számára, olyan forgalmas csomópontok is, mint a Déli pu. és a Széll Kálmán tér is séta távolságra vannak. Az utcában mindkét oldalon parkolók biztosítják az egyszerű megközelítést.

      Aki csak áthalad a környék fő útvonalain, - Alkotás utca, Krisztina krt. Margit körút, Attila út - akár munkába menet-jövet is beugorhat hozzám! Célom a kis létszámú vendégkör gyors és hatékony kiszolgálása.

      • 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc u. 4.
      • Speedfitness / Rita: 06 30 790 6596
      • Manikűr&Pedikűr / Léna: 06 70 249 0277
      • Email: info@speedfitness-studio.hu
      Jelentkezz most