close
Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velünk a kapcsolatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekünk és visszahívunk.
Telefon: 06 30 790 6596 E-mail: info@speedfitness-studio.hu
 • Speedfitness
 • Szépség

   Miért válaszd Ritát?

   Nekem bizonyítékom van, nem ígéretem!

   Szollás Rita sportedző és speedfitness tréner vagyok, a SpeedFitness Stúdió megalapítója. A személyi edzések és a privát órák 15 éve részei az életemnek, a sport és a mozgás pedig a lételemem. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hobbim a hivatásom is egyben. Sok helyen kipróbáltam már magam, mint korcsolya edző és mint sport oktató is sikeresen tevékenykedem. Ez a kis Stúdió, a 2019-20as év vírus helyzete miatt született meg, az új szituáció arra ösztönzött, hogy egy olyan helyet hozzak létre a sportolni vágyóknak, mely 100%-ban biztonságos, teljesen “egyszemélyes” és rendkívül hatékony.

   Az igény elsősorban bennem fogalmazódott meg, miután a termek bezártak a tanfolyamok abbamaradtak és a téli hidegben az utcán se szívesen sportolt az ember. Szerettem volna elmenni egy barátságos kis kuckóba ahol magam lehetek és kedvemre edzhetek, így jött a Stúdió nyitás ötlete.

   Hogy miért a Speedfitness?

   Erre nagyon egyszerű a válaszom, mert a Speedfitness gép csodálója és rajongója vagyok! Több mint 3 éve használom és rengeteget segített rajtam. A teljes testemet átmozgató izomépítés és az a fél óra sportolás a géppel felért egy teljes körű több órás edzéssel a teremben, ráadásul olyan izmaimat mozgatta meg, amiket csak kemény és hosszadalmas munkával tudtam volna és még akkor sem biztos, hogy jól. A gép biztonságos és nagyon hatékony a rehabilitációs területeken is. A térdproblémámat fél év alatt hozta rendbe, így elkerülhettem a műtétet, a szülés után pedig (mert van egy 6 éves kisfiam) csodákat művelt a hasfalammal. Férfiaknak is nagyon ajánlom, testépítési céllal is kiválóan alkalmazható. Illetve sokat segít a hát fájáson és a különböző gerinc problémákon is. Jótékonyan hat a mélyen fekvő izmokra is stimulálja és rehabilitálja azokat a test teljes területén.

   Aki a fentieket nem hiszi, járjon utána!

   Nekem bizonyított a gép és én a saját bőrömön tapasztaltam meg annak eredményességét és számtalan jótékony hatását, pont ezért szeretném, ha a segítségemmel máshoz is eljutna Speedfitness géppel való sportolás és gyógyulás lehetősége.

   Vissza

   További bejegyzéseink

   2021
   október
   01

   SpeedFitness bejelentkezési és lemondási feltételek

   2021 október 1 napjától, életbe lép a házirend, amiben a sport órára való bejelentkezési és lemondási szabályokról és egyéb hasznos információkról olvashattok.

   Tovább
   2021
   szeptember
   25

   Manikűr & Pedikűr Lénával, új szolgáltatás nálunk Buda központjában!

   A kezek, körmök és lábak sokmindent elárulnak. Sugározzák az ápoltságunkat. Válassz új szolgáltatásaink közül és szépülj nálunk a Speedfitness és Szépség Stúdióban buda szívében a 12. kerületben!

   Tovább
   2021
   június
   29

   Egy új hely Buda központjában, megnyitottunk a 12. kerületben!

   Itt összegyűjtöttük Neked, milyen szolgáltatásokkal várunk új Stúdiónkban a 12. kerületben!

   Tovább
   2021
   május
   08

   Személyi edzés hatékonyan!

   Ha szeretnél egy vírus biztos helyet, ahol csak Te edzel, akkor jó helyen jársz!

   Tovább
   2021
   május
   08

   Speedfitness jegyárak és bérlet akciók

   Kedvezményes próbajegy, olcsó bérlet árak! Nyitási akciók és hasznos információk!

   Tovább
   2021
   május
   06

   Speedfitness jótékony hatásai! Mi is az a Speedfitness?

   Minden amit a Speedfitness-ről tudni kell. Válaszok a kérdésekre, ami mindenkit érdekel!

   Tovább

   Helyszín, elérhetőség

   Stúdiómat a 2021-es év elején nyitottam meg, szerettem volna egy BIZTONSÁGOS, CSALÁDIAS hangulatú kis zugot, ahova még akkor is lehet járni edzeni és szépülni amikor a zsúfolt, nagy létszámú, forgalmas helyeket, szalonokat jobb elkerülni!

   Városközponti elhelyezkedése miatt, könnyen elérhető mindenki számára, olyan forgalmas csomópontok is, mint a Déli pu. és a Széll Kálmán tér is séta távolságra vannak. Az utcában mindkét oldalon parkolók biztosítják az egyszerű megközelítést.

   Aki csak áthalad a környék fő útvonalain, - Alkotás utca, Krisztina krt. Margit körút, Attila út - akár munkába menet-jövet is beugorhat hozzám! Célom a kis létszámú vendégkör gyors és hatékony kiszolgálása.

   • 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc u. 4.
   • Speedfitness / Rita: 06 30 790 6596
   • Manikűr&Pedikűr / Léna: 06 70 249 0277
   • Email: info@speedfitness-studio.hu
   Jelentkezz most