close
Az alábbi telefonszámon tudod felvenni velünk a kapcsolatot, illetve a lenti űrlap kitöltésével üzenetet küldhetsz nekünk és visszahívunk.
Telefon: 06 30 790 6596 E-mail: info@speedfitness-studio.hu
 • Speedfitness
 • Szépség

   Speedfitness jegyárak és bérlet akciók

   Kedvezményes próbajegy és olcsó bérlet árak várnak!

   A Speedfitness jelenleg a leghatékonyabb 20 perces edzésforma! Ami azt jelenti, hogy életed legintenzívebb fél óráját fordíthatod sportra, és az edzéssel rövid idő alatt is látható eredményeket érhetsz el és ez nem marketing és szóbeszéd, ez saját tapasztalat!!!

   Ha nem hiszed, próbáld ki Te is! 3 alkalmas próbajegy díja 9000,-Ft.
   Ehhez biztosítjuk Neked a pamut aláöltözetet, a 15 vagy 20 perces személyi edzést (edzettségtől függően) levezetéssel, a 100%-ig covid biztos 1+edző személyes Stúdiót, törülközőt, zuhanyzási lehetőséget, edzés utáni sport italt a még jobb eredmény érdekében és a garantált jó hangulatot! Így nem csak karcsúbban és/vagy izmosabban, hanem még jókedvűen is ugorhatsz neki a nap további részének! 🙂

   Ha tetszett a próbajegy vehetsz bérletet is:

   • 5 alkalmas bérlet 20.000,-
   • 10 alkalmas bérlet 35.000,-

   A próbajegy, ami 3000,-Ft/alkalom 1x vehető csak meg utána bérlet váltására lesz szükség.

   Miért 3 alkalom a próba jegy és miért nem elegendő csak 1 alkalom? Azért, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy 3 alkalom szükséges ahhoz, hogy egy új vendég meg tudja tapasztalni és ismerni a gép működését. Én, mint edző tudom, hogy minden kezdet nehéz és a rohanó világban a döntéseink gyakran elhamarkodottak, így szeretnék időt adni arra, hogy Te a legjobb döntést hozd meg! Ismerj meg engem és adj magadnak lehetőséget a megújulásra!

   Miért kell bérletet venni? Azért, mert ha edzésre jársz és eredményt szeretnél elérni azt csak rendszerességgel és kitartással tudod megtenni, ehhez ad megfelelő motivációt a jegyvásárlás. Ha heti 1x vagy ha még hamarabb szeretnél eredmény elérni 2x eljársz edzeni, akkor a siker sem fog elmaradni!

   Nyitási akció!

   Most minden bérlet vásárlás mellé +1 alkalmat ajándékba adunk!

   Ha szeretnél bővebben olvasni a Speedfitness gépről és az edzés menetéről, ide kattintva megteheted.

   Vissza

   További bejegyzéseink

   2021
   október
   01

   SpeedFitness bejelentkezési és lemondási feltételek

   2021 október 1 napjától, életbe lép a házirend, amiben a sport órára való bejelentkezési és lemondási szabályokról és egyéb hasznos információkról olvashattok.

   Tovább
   2021
   szeptember
   25

   Manikűr & Pedikűr Lénával, új szolgáltatás nálunk Buda központjában!

   A kezek, körmök és lábak sokmindent elárulnak. Sugározzák az ápoltságunkat. Válassz új szolgáltatásaink közül és szépülj nálunk a Speedfitness és Szépség Stúdióban buda szívében a 12. kerületben!

   Tovább
   2021
   június
   29

   Egy új hely Buda központjában, megnyitottunk a 12. kerületben!

   Itt összegyűjtöttük Neked, milyen szolgáltatásokkal várunk új Stúdiónkban a 12. kerületben!

   Tovább
   2021
   május
   08

   Személyi edzés hatékonyan!

   Ha szeretnél egy vírus biztos helyet, ahol csak Te edzel, akkor jó helyen jársz!

   Tovább
   2021
   május
   06

   Speedfitness jótékony hatásai! Mi is az a Speedfitness?

   Minden amit a Speedfitness-ről tudni kell. Válaszok a kérdésekre, ami mindenkit érdekel!

   Tovább
   2021
   május
   04

   Miért válaszd Ritát?

   Szollás Rita sportedző és speedfitness tréner vagyok, a SpeedFitness Stúdió megalapítója, ha kívácsiak vagytok rám, itt olvashattok rólam!

   Tovább

   Helyszín, elérhetőség

   Stúdiómat a 2021-es év elején nyitottam meg, szerettem volna egy BIZTONSÁGOS, CSALÁDIAS hangulatú kis zugot, ahova még akkor is lehet járni edzeni és szépülni amikor a zsúfolt, nagy létszámú, forgalmas helyeket, szalonokat jobb elkerülni!

   Városközponti elhelyezkedése miatt, könnyen elérhető mindenki számára, olyan forgalmas csomópontok is, mint a Déli pu. és a Széll Kálmán tér is séta távolságra vannak. Az utcában mindkét oldalon parkolók biztosítják az egyszerű megközelítést.

   Aki csak áthalad a környék fő útvonalain, - Alkotás utca, Krisztina krt. Margit körút, Attila út - akár munkába menet-jövet is beugorhat hozzám! Célom a kis létszámú vendégkör gyors és hatékony kiszolgálása.

   • 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc u. 4.
   • Speedfitness / Rita: 06 30 790 6596
   • Manikűr&Pedikűr / Léna: 06 70 249 0277
   • Email: info@speedfitness-studio.hu
   Jelentkezz most